Smo eksperti za planiranje, projektiranje in postavitev plezalnih sten v pokritih prostorih.
Ustvarjamo raznoliko in večnamensko, predvsem pa fleksibilno.

Slike končanih projektov se nahajajo tukaj: GALERIJA.

Iz-delamo:

TEKMOVALNE PLEZALNE STENE

materiali

Plezalne stene lahko oblikujemo glede na vrsto načrtovanih tekmovanj. Balvansko plezanje zahteva nizko (do 4,5 m) razgibano obliko stene z različnimi nakloni, težavnostno plezanje višje stene z montirano opremo za varovanje, hitrostno plezanje pa še posebno plezalno površino in oprimke. Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Na stene pritrdimo tudi oprimke, reliefe in volumne ter po želji uredimo profesionalno postavitev smeri različnih težavnosti. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru.

STENE V PLEZALNIH CENTRIH

materiali

Plezalne centre oblikujemo z raznolikimi plezalnimi površinami, ki vsem obiskovalcem nudijo možnost varnega in kontinuiranega napredka (trening stene, nizke stene za ogrevanje ter začetnike in otroke, nizke plezalne stene z različnimi nakloni za balvansko plezanje ter visoke stene z različnimi rešitvami varovanja). Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Na stene pritrdimo tudi oprimke, reliefe in volumne ter po želji postavimo smeri različnih težavnosti. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru.

NAGIBNE PLEZALNE STENE

materiali

Plezalno steno ali zgolj manjši del znotraj večje plezalne površine je lahko nastavljiv. Spreminjanje naklona stene z ročnim ali elektronskim upravljanjem omogoča, da v kratkem času – brez prestavljanja oprimkov – spremenimo težavnostno stopnjo in posledično tehniko plezanja. Posebej je priporočljiva za trening stene »system board«. Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Na steno pritrdimo tudi oprimke, reliefe in volumne ter po želji postavimo smeri različnih težavnosti. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru.

PLEZALNE STENE ZA ŠOLE, VRTCE IN OTROŠKE KOTIČKE

materiali

Plezalne površine, ki so namenjene predvsem otrokom, posebej prilagodimo za varno in igrivo spoznavanje s plezanjem. Pri tem upoštevamo zakonsko predpisane standarde in priporočila. Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Na stene pritrdimo tudi oprimke, reliefe in volumne ter po želji postavimo smeri različnih težavnosti za različne starostne skupine otrok. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru in za vertikalno mehko zaščito, ki preprečuje plezanje in varuje pred poškodbami zaradi naleta pri ostalih športnih dejavnostih v času, ko je stena brez nadzora.

PLEZALNE STENE NA VAŠEM DOMU

materiali

Plezalne stene za domačo uporabo lahko namestimo v hiše, stanovanja, garaže mansarde ali skednje. Namenjene so lahko vsakdanjemu treningu za posameznike, vso družino, prijatelje ali celo sosesko. Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Na stene pritrdimo tudi oprimke, reliefe in volumne ter po želji postavimo smeri različnih težavnosti. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru.

TRENING STENE V ŠPORTNIH CENTRIH IN TELOVADNICAH

materiali

Trening stene so namenjene specifičnemu urjenju plezalcev. »Campus board« stene opremimo z lesenimi letvicami različnih debelin, dolžin in oblik, palicami ter posebnimi oprimki. »System board« stene lahko izdelamo kot nagibne plezalne stene, ki omogočajo spreminjanje naklona in s tem prilagajanje težavnostne stopnje treninga. Zasnujemo jih glede na specifične lastnosti prostora in želje naročnika. Poskrbimo tudi za varovalne talne blazine, ki se prilegajo prostoru.

Skrbimo za kakovostne materiale, sodoben videz in izjemno varnost.

Prilagajamo:

 • 300x200

  MATERIALI

  Najraje delamo z lesom. Je glavni gradnik konstrukcij in plezalnih površin.

 • 300x200

  IZGLED

  Nudimo različne možnosti končnega izdelka, ki ga določimo skupaj z naročnikom.

 • 300x200

  NAČRTOVANJE PROJEKTA

  Poskrbimo za celostno idejno zasnovo, izrise, statični izračun stabilnosti konstrukcije in končno izvedbo stene »na ključ«.

 • 300x200

  EU STANDARD

  Vse stene so izdelane po strogem varnostnem standardu.

poziv k obisku

Stopite v stik z nami. Skupaj bomo poiskali optimalen način za realizacijo vaših želja.